sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Finglishiä



Toivottavasti siellä pallon toisella puolella tulee kohta joku takatalvi!! Terveisin katkera fbn sääpalvelua seurannut, täällä oon lähinnä kuivattanut vaatteitani 24/7, helteitä ei oo paljon näkynyt. Parina aamuna oon saanu ripustaa lähes jokaisen vaatekappaleen päältäni kuivamaan aamuduunin jälkeen. Horzen takki on aika hyvin mut kyllä kuivana pitänyt, vaikka kieltämättä yhtenä aamuna sekin jo lopulta petti. Ihmekkään tietysti, jos kaatosateessa kävelet abouttiarallaa kolme tuntia radan, tallin ja hevosten uima-altaan väliä. Suomen talvenhan mä vaihdoin melko sujuvasti Australian lähestyvään talveen (sisältää muuten näiden kokemusten perusteella aika paljon vettä), vaikkaki sillon tullessa kerkis vähä niitä shortsikelejä ollakin. Mutta tiiän että valittaisin helteestä paljon enemmän, siihen nähdenhän mä suorastaan viihdyn sadevaatetuksessa ja vettä valuen. Jos on joku asia, mistä ihmiset jaksaa valittaa ja selittää, niin sää. Lukeudun näihin, myönnettävä on. Ykskin päivä kengittäjä kysyi, että mistä työkaverin kaa juteltiin suomeksi. Vastaus oli sää, ilme oli semmonen "seriously?".. Jep, mietittiin sataaks huomenna vai ei. Ei ne paljon menetä, jotka ei meidän löpinöitä ymmärrä.

Musta tuntuu, et tuollahan mun pitäs oikeesti asua.
Tää kämppä on vaan joku väärinkäsitys.

Eilen iski eka hämmentävä hetki tän finglishin kanssa. Yleensähän sitä heittää varsinkin töissä muiden suomalaisten kanssa jutellessa suomenkielisten sanojen väliin englantia ja millon mitäkin väännöksiä, mutta eilen kotiin skypetessä aloin selittää et kävin vähän shoppailee, enkä vaan millään saanu päähäni mikä shopping mall on suomeksi. :D Kyllä se ostari sieltä vähän ajan päästä tuli, mutta ei oo vielä tuota sattunukkaan, että joutuu oikeesti hetken miettii. Melko äkkiä se kieli tuolla päässä alkaa sekottua. 


Swan River

Päivät taas kuluu ihan huomaamatta, vaikka aamusin tuntuukin et seuraavaan vapaaseen kellottomaan aamuun on aikaa suunnilleen ikuisuus. Ei tätä hommaa vois tehdä, jos ei itseään yhtään aamuvirkuks miellä. Yleensä sitä äkkiä piristyy, kunhan vaan pääsee yli ajatuksesta, miten kiva oiskaan jäädä sinne lämpimän peiton alle. Iltapäivät on mulle vaan superduperpahoja, aamuisin torkkua ei edes tarvii mutta päikkäreiltä herääminen vaatii joskus noin viis asetettua herätystä. Ihan aina ei onnaa sittenkään, pari kertaa oon heränny työkaverin soittoon, et pitäs varmaa tulla töihin. :D





Chocolate, men, coffee - some things are better rich. Quote of the day hahhah, tähän on hyvä lopettaa.





2 kommenttia:

  1. lämpimän (Elitloppet) viikonlopun jälkeen +3 ja räntää....

    VastaaPoista
  2. Luontoäiti on kuullut mun katkeraa mutinaa! :D

    VastaaPoista