lauantai 16. elokuuta 2014

Good times





Töissä on ollu kivvaa ja vapaalla on ollu kans kivvaaaa!
Työviikko meni taas ohi että vilahti vaan ja eilen kipaisin bottle shopin kautta kisoista kotiin ja lähdin vähän tuulettumaan. Kotona parit bisset rugbya katsellen (what) ja yhtä kokemusta rikkaampana aploodattu eilen myös pienissä kimaltavissa mekoissa tanssiville miehille transupaikaksi paljastuneessa baarissa. Tuplawhat. Kasinon huiskeessakin käytiin, lähinnä vietettiin iltaa Crown Cubassa, jossa reivailtiin ulkoterassin tanssilattialla ja juotiin varmaan puolen tunnin jonotuksen jälkeen lopulta saatuja juomia. Kotiin melko hyvissä ajoin ja ah sitä tunnetta, kun saa heittää korkkarit pois jalasta ja kaivautua sänkyyn :D Ilta oli kyllä hauska. Kuvia en tunnetusti ikinä muista ottaa, mutta eiks se kerro vaan, et ilta on hyvä, jos ei edes muista puhelinta edes esille kaivaa?

Happy strapper

Töissä on ollu mukavaa ja aika iisiä, tietysti sitä samaa maratoonia kävelty aamut radan ja tallin välillä ja tehty tallihommia, mut aika sulavasti tää viikko meni ilman sen ihmeempiä kommervenkkejä. Eilen iltapäivätallin sijasta vietin loppupäivän kisoissa kolmen hevosen kanssa, mä sträppäsin Accrualin ja Jason Pradon ja V Princen. Accrual juoksi viidenneksi, muiden juoksuista ei paljon taas jäänyt kerrottavaa. :D Venetian Princen kanssa saatiin paikalle myös startin jälkeen hälyttää eläinlääkäriä sydämen vetäessä aikamoisia ylikierroksia. Sydämensyke otetaan aina, kun hevonen tulee radalta takaisin katokselle ja tällä tapauksella se löi kirjaimellisesti kahtasataa, eikä oikein ottanut rauhoittuakseen kaikkine sivuäänineen ja hurja tahti pysyi päällä aika kauan pitkän kävelytyksenkin jälkeen. Lisätutkimuksia tiedossa sille siis tulevalla viikolla.


Yksi aikainen aamu taas

Thaimaan reissua ootan kuin kuuta nousevaa!! Buukattiin niiiiin hieno hotelli, että kelpaa pari viikkoa vetää lonkkaa sitten siellä 8) Ja miten mukava, kun saa Suomesta sinne pikkusiskon ja mummon reissukaveriksi ja näkee pitkästä aikaa <3 Ja tässä myös yksi viikkoni piristäjä:

Mä luulin et tämmösiä saa synttäripäivänä kotiinkuljetuksena vaan leffoissa?! 

Nyt kuitenkin pitää tästä dagen efteristä ottaa niskaote ja vähä freesiytyä. Suihkun ja meikkipussin koluamisen jälkeen lähdenkin Scarboroughiin biitsille lounaalle ja tekemään ei-mitään. Haleja!! x

Edit:
Lisäyksenä pari kuvaa Scarboroughista 8)




The Local Shack Scarborough












1 kommentti:

  1. Voisitko kirjoittaa tuosta kisatouhusta enemmän, kuinka ne lämmitetään? Mitä sun hommiin kuuluu? Minkälaisia lähdöt on? Paljon hevoset tienaa siellä? Mitä matkoja ne juoksee? Milloin kisaura alkaa ja milloin se loppuu? Jne :)

    VastaaPoista