lauantai 9. elokuuta 2014

Kenkkuilevia kopukoita ja lomasuunnitelmia

Laiska sunnuntai menossa kellottoman aamun ja köllöttelyn merkeissä. Työviikko meni ohi taas sellaisella vauhdilla, ettei kerinny tajuta sen oikein alkaneenkaan. Parin viikon aikana on saanut tehdä tosi pitkiä päiviä ja sit taas vastapainoks yhtenäkin aamuna olin kotona jo ennen seiskaa aamulla. Päivät alkaa lämmetä jo aika paljon, saa iltapäiväduunit näin "talvella" tehdä toppi päällä ja shortseissa. :)


Accrualin kanssa Belmontissa kisoissa

Viime viikon lauantaina olin kisoissa sträppäämässä Accrualin, meinaa siis yksinkertaisuudessaan kisoihin hoitajaks lähtemistä. Oli kummallista aamuduunin jälkeen tulla kotiin aamupalalle ja vetämään pakkelit naamaan ja vaihtaa jalkaan suorat mustat housut duunifarkkujen sijasta. :D Kiva päivä oli, vaikkakaan kopukan juoksusta ei paljon kertomista jälkipolville jäänyt ja illalla kellon ympäri heppahommissa oltua ei paljon ylimääräistä energiaa ollut. Meitsin lemppari Prado kuitenkin hienosti ykkösen juoksi Belmontissa samana päivänä! Mukava huomata töissä, että mitä pidempään tuolla on ollut niin sitä helpommaks duunit muuttuu hahhah. Vähemmän niitä paskahommia joutuu tekemään, eilen aamullakaan en juuri tallitöitä tehnyt, kun keskityin radalta tultua vaan shampoopesuihin kisaaville hevosille. :D Ei valittamista. Toissapäivän aamu oli kans kyllä iisi, sumun takia rata oli kiinni, joten kävelytettiin tai uitettiin kaikki. Outoa oli kotiin lähteä puol seiskalta, kun yleensä siihen aikaan vasta alkaa olla radalla hommat pulkassa. Sen myötä kuitenkin seuraavana aamuna ylimääräisen vapaapäivän saaneet hevoset osas olla aika mielenkiintoisia.. No, mitä tapahtuukaan, niin pitää muistaa usein kuultu "be careful, but just don't let go no matter what". Lohduttaa, kun lähtee räjähdysalttiin oripojan kanssa takas tallille. Onneks noi useimmiten on ihan fiksuja ja saa vaan pieniä paskaslaageja tai ei vaan malta kävellä, mutta välillä sit vastaantulevat hevoset odottaa jonossa, että saat hevosen kulkemaan neljällä jalalla ja eteenpäin ja on turvallista ohittaa. :D voi ääliö millanen Naturaliste oli yhtenä aamuna. Hauska ois joskus saada videolle se kirosanojen määrä, kun sieltä tuntee ajattelematta suomee, englantia ja jotain epämäärästä sekotusta "No nyt you fucking idiot behave yourself!!". Semmosen kotimatkan jälkeen on mukava mennä tsekkaa taulu ja huomata, et seuraava talutettava on joku rauhallisuuden perikuva, jonka kanssa ei tarvii ku tallustella.

Työntekijät on taas vaihtunut tiuhalla tahdilla, on ollut pari päivää kokeilleita ja sitten yksi, jonka hra Johtaja ite potki pihalle. Huomenna pitäs tulla kuitenkin uus full time -typykkä, joka toivottavasti jatkaa pidempään kuin viikon :D Yhdellä välin oli jo tosi hyvä porukka, kun kaikki ties mitä tehdä, mutta yllättäen taas joukko harveni ja uusia tuli tilalle. Mullei oo ees mitään hajua montako kertaa työntekijät on vaihtunut tässä reilun neljän kuukauden aikana. 

Mutta jee, mulla on myös superkiva loma odotettavana!! Kunhan kuus kuukautta Trevorille on täynnä, tää tyttö lähtee Thaimaahan pariks viikkoa lokakuun alussa nauttimaan lomasta ja hyvän ajankohdan myötä luultavasti myös runsaasta sateesta - mutta en välitä! Loma!! 8)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti