torstai 17. heinäkuuta 2014

Tourist stuff


Hillary's boat harbour

Heipsankeikun!
Pariin viikkoon on mahtunut kyllä taas monenlaista. Paljon töitä, kun oon tehny vähän myös toista tallia omien duunien jälkeen ja on ollu normaalia pidemmäksi venyviä kengityspäiviä. Pieni sairasloma nielutulehduksen ja antibioottien säestämänä ja apteekissa ravaamista. Kuitenkin myös paljon kivoja turistijuttuja; Hillary's boat harbour, Aqwa, Perthin museo ja kivoja dinnereitä ulkona.




Sunnuntain piti olla vapaa, mutta kävin aamutallin tekemässä, kun yksi työntekijä oli sairaana. Oltiin jo lopettelemassa hommia, eikä juuri muuta ollut jäljellä kuin tallin lakaisu, kun hra Johtaja pamahti paikalle ja päätti että nyt muuten kävelytetään hevosia. No, monen monituisen askeleen ja perseilevien hevosten takia lipsahtaneiden kirosanojen jälkeen pääsi sit kuitenkin viettämään loppupäivän vapaata ja suunnaksi aamupalan ja suihkun jälkeen Hillary's ja siellä sijaitseva AQWA eli aquarium.



Jäätävän hyvää kanapizzaa lounaaksi ja jälkkäriks churroja ja cappuccino noissa maisemissa. Ei valittamista.



Aqwa oli musta aika hintava 29aud (tai sit oon vaan niin pihi), mutta näinpähän ainakin kilppareita ja pieniä haitakin pari! Pääjuttu siellä varmaan oli iso tunneli, jonka läpi mennään ja siinä on valtava akvaario ympärillä ja näkee niitä fisuja ja rauskuja ja vaikka mitä joka puolella. Kyllä siellä noin tunnin kierteli ja katseli, ellei pidempään. Hullu kalafanaatikko vois niitä varmaan katella päivän, mutta kyllä mulle riitti vähän lyhyempikin visiitti :D







Sunnuntaina myös valittelin aika arkaa kurkkua, mutta en siitä sen suuremmin huolestunut. Kaikillahan nyt on flunssaa ja yskää ja mitä muuta. Toinen puoli sit alkoi turvota aika ikävästi ja korvakipu liittyi seuraan kans ja valolla kurkkuun vilkaistua ei tarvinnu kahdesti miettiä, et onks huomenna lähettävä lääkäriin vai ei. Antibioottikuuri ja parin päivän saikku ja olo kuin uudestisyntynyt. Tuplavapaat olikin semmonen, mitä ei vielä ole ollutkaan kuin kerran aiemmin täällä, sekin kuumeen ansiosta :D Kahden kellottoman aamun jälkeen tuntui jo, etten oo töissä ollut aikoihin. Melkein ehti laiskistua. Ihan en kuitenkaan malttanut sairastaa sängyn pohjalla (yritin, mutta aika äkkii tuli semmonen olo, että hypin seinille), joten sit päätin lääkärin ja apteekin lisäks mennä jonnekin muuallekin. Perthin museo kuulosti kivalta (ja ilmaiselta) tekemiseltä saikkupäivälle, joten tiistaina nappasin pillerit naamaan ja suihkuttelin kurkun spraylla turraksi (voittaa normaalit Strepsilsit muuten kuus nolla) ja suuntasin keskustaan.









Hevosen jalan kehitys

Monta juttua on tässä siis kerinnyt taas käydä kattelemassa ja ihmettelemässä ja nyt ehkä voikin taas hyvällä omallatunnolla tehdä ei yhtään mitään ja keskittyä tuijottelemaan sarjoja netistä ja syömään suklaata.

Sassellas Bar & Bistro

Olihan meillä muuten myös Tyynen läksiäiset pari viikkoa takaperin, kun se tyttö karkasi takaisin kotiin ja me sitten päätettin läksäreitä ja synttäreitä juhlistaa tämän suomikolmikon voimin. Mä olin töihin menossa sunnuntaiaamuna viideksi, joten pysyin vesiselvänä ja lähdin autolla. Mistä muuten kiitin itseäni, kun ennen töitä kerkisin vajaat pari tuntia nukkua ja jos olis vielä sen väsymyksen lisäks pitäny töissä krapulasta kärsiä... Huhhu. Ilta oli kuitenkin hauska, eikä sitä alkoholia onneks tarvia tanssimiseen ja samalla kurkku suorana laulamiseen hahhah. Parkkipaikan löytäminen kasinolta on vaan yhdenlainen mission imbossible lauantai-iltana, mutta kyllä se voitti taksijonossa laskuhumalassa odottelun. Varpaat ja pohkeet huusi taas hallelujaa korkkareilla reivaamisen jälkeen, mun jalat on totutettu lähinnä junttien työkenkiin teräskärjellä ja melko tasaisella pohjalla varustettuna :D 






Päikkäritön päivä tarkoittaa sitä, että kun kello näyttää seiska niin voi jo ihan hyvin hautautua peiton alle lukemaan kirjaa, eiks? Luultavasti nukahdan about kymmenessä minuutissa, kiitos ehkä myös mun terveelliselle mäkkäripainotteiselle ruokavaliolle, on vähän raskas olo just nyt :D Aamulla taas voi harrastaa kerrospukeutumista, vitja musta on tullu kylmänarka täällä! Aamulla näytti +3 ja mä valmistauduin sisätilasta poistumiseen ihan kuin joku jääkausi ois mua tuolla ulkona vastassa haha.

Peiton mutkaan siis, hugs x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti